DE WITTE WIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 94 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Witte Wijk. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 9:12 Heerlijk gegeten, na dagje Efteling. Salades vers, ook ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar!
10 mei 2024 om 20:16 Lekkere kapsalon binnen 20 min bezorgd, dank je kok İtaliano
5 mei 2024 om 21:15 Eten was heel goed te doen Alleen jammer dat de dürum en de pizza licht aangebrand waren dat was wat minder voor de smaak Sla zou wel wat luxer kunnen dit was gewoon ijsbergsla in een bakje duwen beetje aankleden met komkommer en tomaat
5 mei 2024 om 10:59 Goede kapsalon gegeten, wel een beetje weinig knoflook saus!
2 mei 2024 om 20:02 Snel bezorgd, smaakte goed en ook nog echt goed warm! Helemaal goed dus!
28 apr 2024 om 23:31 Briliant and tasty!
23 apr 2024 om 22:28 Delivered was a long time . The salad was old . In my kapsalon I found a lot oil and water. The pizza was okay
22 apr 2024 om 10:44 Toppers!
20 apr 2024 om 0:28 Het was heel lekker vers en warm
16 apr 2024 om 21:02 Zo lekker.. en warm.. lekker smaakvol deeg
14 apr 2024 om 11:50 Beter en sneller dan anderen. Houden zo!
8 apr 2024 om 8:10 Unfortunately, but my pizza was delivered almost cold, the food was horrible, I threw away half of it. At least they delivered in requested time.